Skip to main content

Daniel Craig aukcionira potpisane Triumph motocikle za RNLI

Triumph Tiger 900 Bond Edition with RNLI
Events Triumph Motorcycles 21st avg 2024

Dva jedinstvena Triumph motocikla u Bond izdanju, oba ručno potpisana i u vlasništvu holivudskog glumca Daniela Craiga, biće prodana na aukciji kako bi se podržao RNLI, koji u 2024. godini slavi svoj 200. rođendan.  Inspirisani motociklima koji su se pojavili u 25. filmu o Džejmsu Bondu, "No Time To Die", broj #003/250 Scrambler 1200 Bond Edition i broj #001/250 Tiger 900 Bond Edition biće aukcionisani uz priliku da se vozi sa kordinatorom kaskaderskih scena iz Bond filmova, Li Morisonom, i kaskaderom u ulozi 007, Polom Edmondsonom.

 

Triumph Bond Edition bikes series of images
RNLI with Triumph Scrambler 1200 and Tiger 900 Bond Edition

RNLI

Kraljevska nacionalna spasilačka institucija (RNLI) je dobrotvorna organizacija koja spašava živote na moru. Volonterske spasilačke ekipe pružaju uslugu spasavanja 24 sata dnevno u Velikoj Britaniji i Irskoj, a njihovi sezonski spasioci patroliraju prometnim plažama. RNLI ekipe i spasioci su spasili više od 146.000 života od 1824. godine. 

 

 

AUKCIJA

Aukcija ova dva neverovatna motocikla sa jedinstvenim poreklom biće održana preko Bonhams|Cars Motorcycles na Classic Motorcycle Mechanics Show-u 12. i 13. oktobra 2024. godine u Staffordshire-u (Velika Britanija).

Ne samo da će uspešni licitanti obezbediti #003/250 Scrambler 1200 Bond Edition i #001/250 Tiger 900 Bond Edition (koji će biti ponuđeni u odvojenim lotovima), već će oba motocikla biti potpisana rukom Daniela Craiga sa svake strane.  Biće prodati sa originalnim V5C dokumentima na kojima se nalazi ime Daniela Craiga, kao i sa sertifikatom o autentičnosti koji su potpisali i Daniel Craig i izvršni direktor Triumph Motorcycles-a, Nick Bloor.

Svaki lot takođe uključuje iskustvo vožnje na Triumph Adventure Experience-u u Velsu, Velika Britanija, sa kordinatorom kaskaderskih scena iz Jamesa Bonda Leejem Morisonom i kaskaderom Polom Edmondsonom.

Daniel Craig with the RNLI Team


Daniel Craig je rekao: „RNLI mi je uvek bila bliska srcu tokom celog života, budući da sam odrastao blizu RNLI stanice u Hoylake-u. Imam neverovatna sećanja na plovidbu sa RNLI ekipom u Ramsgate-u, gde sam iz prve ruke doživeo kako je biti deo organizacije koja je spasila više od 146.000 života od kada je započela pre više od 200 godina. Počašćen sam i izuzetno ponosan što podržavam RNLI i nadam se da će aukcija Triumph-ovih Limitiranih Bond motocikala biti uspešna. Iskustvo vožnje sa Leejem Morisonom i Polom Edmondsonom dodaje još jednu jedinstvenu i uzbudljivu dimenziju lotovima. Radio sam sa Leejem na Casino Royale-u, pa sve do No Time To Die; ova prilika se ne sme propustiti i pomoći će prikupljanju sredstava za zaista životno važnu svrhu koju predstavlja RNLI.

 Aukcija preko Bonhams|Cars Motorcycles na Classic Motorcycle Mechanics Show-u 12. i 13. oktobra 2024. godine u Staffordshire-u takođe će imati mogućnost primanja online ili telefonskih ponuda, čineći ovo zaista globalnim događajem.

Istražite Pretrage Članaka